Zselés technikai tanfolyam szalonra hangolva

Zselés technikai képzés szalonra hangolva

Gyors, szép és tartós körmöket készíteni nem könnyű feladat. Ha a csoportos tanfolyamon úgy érezted nem kaptál elég figyelmet vagy egyszerűen csak nem szeretnél másokkal tanulni, akkor neked való ez a tanfolyam. Szilvi egy nap alatt felkészít téged a valódi szalonmunkára.

 

ELSAJÁTÍTHATÓ ISMERETEK

Új Fusion géllel készült épített, nude köröm, francia kocka köröm körömágymagasítással és mosolyvonalreszeléssel, festett francia műköröm mandula formában, műkörömtöltés, saját köröm erősítése francia kivitelben rugalmas anyagokkal, babyboomer zselés köröm mandula formában, anyagismeret: Mit? Mivel? Hogyan? Mikor? Műkörömépítő alapanyagok ismertetése, azok szabályos használata, gépek használata, csiszológép használat, frézerek ismertetése, kipróbálási lehetőség.

Zselés technikai képzés tananyaga

MIT KELL HOZNI A TANFOLYAMRA?

Minden anyagot, eszközt én biztosítok, neked csak egy jegyzetfüzetet és egy íróeszközt kell magaddal hoznod.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Modell kötelező. A modell saját csupasz körmökkel érkezzen. 2 db lenőtt zselés köröm legyen rajta, hogy a töltést el tudjuk készíteni.

Az oktatás 6,5 óra, fél órás ebédszünettel. A továbbképzés oklevél átadásával végződik. 

Ára: bruttó 40.000 Ft

KÉT TANULÓ ESETÉN

Lehetőség van egyszerre két tanuló fogadására is!

Két fő tanuló esetén a tanfolyam modell nélkül zajlik. A tanulók egymáson dolgoznak, tehát mindkét tanulónak saját, csupasz körmökkel és 2 db lenőtt, zselés műkörömmel kell rendelkezni a saját kezükön.

Az oktatás 8,5 órás, fél órás ebédszünettel.

Ára: bruttó 25.000 Ft /fő

 

Következő időpontok

2019 Augusztus

Budapest, Rózsa utca 101. SlyNails Körömstúdió
Időpont megbeszélés szerint